21 tot 24 mei: verblijf aan de kust.
24 mei 2024 - Roseto degli Abruzzi, Italië
20 mei reden we een mooie route vanaf de Apennijnen naar de Roseto degli Abruzzi aan de kust. Daar aangekomen zagen we de camper van een medereiziger muurvast in de grond zitten. De haak om de camper vlot te trekken was afgebroken. Wij waren natuurlijk op onze hoede en konden ook geen geschikte plek meer voor ons campertje vinden. Plekken waren te nat, te ongelijk of er stond een boom in de weg. De plaatsen waren al verdeeld dus wij hadden het nakijken. Een blik op de Google Maps liet ons een agriculture camping zien, daar werden we hartelijk ontvangen en vertrekken pas weer zaterdag de 25ste. We hebben er zo een paar mooie stranddagen opzitten😉. Op 23 mei een excursie gedaan met de groep naar Ascoli Piceno, een mooi historische plaats met veel aardbevingsschade. De groep is alweer het Abruzzen gebergte ingetrokken maar gezien de vorige ervaringen laten we die aan ons voorbijgaan. Morgen rijden we naar weer een kustcamping in Vieste del Gargano, deze ligt weer wat zuidelijker richting “de hak”. Een dag later zal de groep daar ook aankomen. Wordt vervolgd.
Lenievan Gaalen:25 mei 2024Bouw en Petra zoiets wil je niet tegenkomen . Maar jullie zoeken je eigen pad!! Nu hopen wij dat jullie weer in rustiger vaarwater zijn!groeten Arie en Lenie